Υπηρεσίες

1. Αποθηκεύσεις

Στην σύγχρονη αποθήκη μεταλλικής κατασκευής με ειδικά μονωτικά πάνελ και βιομηχανικό δάπεδο υψηλής αντοχής, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης όλων των ειδών εμπορευμάτων. Τα μέσα και ο εξοπλισμός της αποθήκης είναι τελευταίας τεχνολογίας και φιλικά προς το περιβάλλον. Μεγάλη βαρύτητα φυσικά έχει δοθεί στην ασφάλεια της αποθήκης μας, η οποία είναι εξοπλισμένη με συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, με ράφια αντισεισμικής τεχνολογίας και με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

2. Συντηρήσεις

Εάν τα έπιπλα σας έχουν φθαρεί ή καταστραφεί είμαστε σε θέση να τα επισκευάσουμε με τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες διαδικασίες. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι τεχνικοί μας θα κάνουν τα παλιά σας έπιπλα να μοιάζουν καινούρια.

3. Κατασκευές

Δώστε μας το σχέδιο, περιγράψτε μας το έπιπλο ή την κατασκευή που θέλετε να δημιουργήσετε και η Zazoo θα κάνει την ιδέα σας πραγματικότητα. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε σας ιδέα.

4. Μεταφορές- Διανομές

Καθημερινά εκτελούνται μεταφορές και διανομές από τον στόλο της Zazoo που καλύπτουν όλη την επικράτεια.Ο στόλος μας αποτελείται από φορτηγά όλων των κατηγοριών και τύπων. Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι στην σωστή και καίρια παράδοση των εμπορευμάτων και έχουν ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του. Κατά την φόρτωση και την εκφόρτωση των εμπορευμάτων πραγματοποιούμε ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο και στην συνέχεια είτε παραλαμβάνουμε και τακτοποιούμε τα εμπορεύματα στην αποθήκη ή τα συσκευάζουμε για την ασφαλή μεταφορά τους. Η διαδικασία συσκευασίας εμπορευμάτων γίνεται σε ειδικούς χώρους από εξειδικευμένο προσωπικό.

5. Εργατικό Δυναμικό

Για οποιαδήποτε εκδήλωση η Zazoo είναι σε θέση να παρέχει εργατικό δυναμικό που θα υποστηρίξει και θα διεκπεραιώσει όλες τις απαιτήσεις του Event σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τα αιτήματα του πελάτη,συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα μαζί με την προθυμία,την ευγένεια και την εξυπηρέτηση.

6. Εκτελωνιστικές Υπηρεσίες

Η Zazoo παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτελωνιστικών εργασιών. Μπορούμε να υποστηρίξουμε τελωνειακές εργασίες για όλα τα τελωνειακά καθεστώτα και σε όλες τις τελωνειακές περιφέρειες της Ελλάδας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα και την ευελιξία τόσο για την διεκπεραίωση των τελωνειακών εργασιών όσο και την μεταφορά των εμπορευμάτων από και προς τα σημεία εισόδου της χώρας.

UPGRADE YOUR EVENT.

Μονάδικη ποιότητα με σύγχρονο design που υπακούει στους κανόνες υψηλής αισθητικής!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο newsletters μας και ενημερωθείτε για τα προνομία που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για τα εγγεγραμμένα μέλη μας.